Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεχίζεται η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού


Γυμναστές στην ύπαιθρο και και ανοιχτά γυμναστήρια πήραν μέρος στην πιο δραστήρια μέρα της Ευρώπης, της Ευρωπαϊκής Ημέρα Fitness που πραγματοποιήθηκε φέτος την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στα πλαίσια της εκστρατείας NowWeMOVE που διοργανώνει ο Διεθνής Οργανισμός για τον Αθλητισμό και Πολιτισμό (ISCA) για την προώθηση της σωματικής δραστηριότητας και συμμετέχει στις επίσημες εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (EWOS) #BeActive.

Ηταν μια μέρα αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στην φυσική κατάσταση και την σωματική δραστηριότητα, όπου ο καθένας σε όλη την Ευρώπη θα μπορεί να επιλέξει μια δραστηριότητα που του ταιριάζει. Δείτε αναλυτικά όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ευρωπη και στην Ελλάδα, στην Αθήνα, στην Ν.Ιωνία, Αργυροούπολη, Π. Φάληρο, στην Αλόννησο, Αριδαία, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθο, Λαμία, Λευκάδα, Μολάους Λακωνίας, Ξάνθη, Ουρανούπολη Χαλκιδικής, Σέρρες και Χίο.
http://european-fitness-day.
Η εκκίνηση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (EWOS) #BeActive έγινε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου με το ταυτόχρονο χορευτικό FlashMOVE με μία και μοναδική μουσική και χορογραφία σε πάνω από 80 πόλεις στην Ευρώπη Στην Ελλάδα χόρεψαν πάνω από 300 χορευτές στην Δράμα, Θεσσαλονίκη, και Σέρρες ενώ στο Ναύπλιο έστειλαν το μήνυμα της έναρξης με μια θεατρική παράσταση.
Κατά το διάστημα της προετοιμασίας των χορευτών πραγματοποιήθηκε διαγγωνισμός βίντεο με μεγάλη συμμετοχή
Οι εκδηλώσεις της εκστρατείας NowWeMOVE για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού ξεκίνησαν από τις 18 Αυγούστου με την ποδηλατική διαδρομή “JourneyOfHope” BeActive NowWeBike και παράλληλες εκδηλώσεις για το ποδήλατο, η οποία συνεχίζεται μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου.
Η επόμενη Ευρωπαϊκή εκδήλωση είναι η Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού (ESSD) στις 30 Σεπτεμβρίου μια σχολική ημέρα αφιερωμένη στην διασκέδαση, στο κοινό παιχνίδι για την προώθηση της σωματικής άσκησης και υγείας για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.